24/3/12

25 μοναδικούς ναούς του κόσμου

Καθεδρικός Ναός του Αγίου Βασιλείου


Η Ορθόδοξη Εκκλησία βρίσκεται στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα. Το γνωστό μνημείο της ρωσικής αρχιτεκτονικής είναι ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα στη Ρωσία. Χτίστηκε το 1555-1561 με διάταξη του Ιβάν του Τρομερού για τον εορτασμό της νίκης επί Χανάτου του Καζάν. Σύμφωνα με το μύθο, οι αρχιτέκτονες του καθεδρικού ναού είχαν τυφλωθεί με τις εντολές του τσάρου, για να μην μπορούσαν να χτίσουν παρόμοιο ναό.


23/3/12

10.000 αυγά στο δέντρο

Κάθε χρόνο, το ζευγάρι από τη γερμανική πόλη του Saalfeld πριν από την έναρξη των εορτών του Πάσχα διακοσμεί μηλιά στον κήπο τους με πασχαλινά αυγά, ζωγραφισμένα στο χέρι. Όταν ξεκίνησε αυτή η παράδοση το 1965, κρέμασαν σε ένα δέντρο μόνο 18 αυγά. Το περασμένο έτος ήταν 9800. Τώρα υπάρχουν 10.000. Η διακόσμηση του δέντρου τώρα διαρκούσε δύο εβδομάδες. Αυτή η εικόνα λήφθηκε χθες.

Десять тысяч пасхальных яиц
Десять тысяч пасхальных яиц
Десять тысяч пасхальных яиц


Άνθη της μπανάνας

Как цветет банан
Как цветет банан

WRONG


Zombie Boy


Zombie Boy Рик Дженест. Модно быть фриком...

Rick Genest είναι  Zombie Boy, πιο διάσημο μοντέλο εδώ και καιρό!

Ο υπολογιστής σου είναι αγόρι η κορίτσι??Θέλεις να μάθεις πιοός είναι ο υπολογιστής σου? Αγόρι η κορίτσι? Πανεύκολο.  Λοιπόν.
Δημιουργείς με το δεξί κλικ ποντικιού νέο text document στην επιφάνεια εργασίας. Ανοίγουμε και μέσα γράφουμε αυτό:
CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"Greetings my friend I your computer Listen to my voice and you learn the man I or the woman and i love you"
Αποθήκευση ως αυτο: computer_pol.vbs
Θα είναι έτσι  
 Τώρα παίξε το και άκουσε με τι φωνή θα σου πει: " Γειά σου φίλε. Είμαι υπολογιστής σου, άκουσε τη φωνή μου και μάθε τι είμαι - αγόρι η κορίτσι. Σ'αγαπώ."
Έχω γυναικάρα!! Η αδελφή μου έχει ένα αγοράκι!Παράξενα μπλουζάκια


Πύργος Ημισέληνου Ντουμπάι

Στο μέλλον, στο ουρανό του Ντουμπάι θα εμφανιστεί νέος ουρανοξύστης που είναι απίστευτα δύσκολος από αρχιτεκτονική άποψη, λόγω του ασυνήθιστου σχήματος του.
Башня Полумесяца в Дубаи
Πύργος Ημισελήνου της εταιρείας Καλιφόρνιας Transparence House προσπέρασε άλλους διαγωνισόμενους για το καλύτερο σχέδιο για το καινούριο κτήριο της Ζαμπέελ.

Σιντριβάνια με ιδέα

Φωτιζόμενα και με μουσική, με χορό και τραγούδι, παλιά και μοντέρνα - μια συλλογή από όμορφα σιντριβάνια του κόσμου.

Σιντριβάνι-χοάνηΣιντριβάνι Χάρυβδη (Charybdis Vortex Fountain) δημιουργήθηκε από τον αρχιτέκτονα και το «καλλιτέχνη του νερού" William Pye και βρίσκεται κοντά Seaham Hall στο Sunderland, Ηνωμένο Βασίλειο.

Παιχνίδια με φαγητό της Vanessa Dualib


Игры с едой. Одушевленные яйца и другие товарищи Ванессы Дуалиб

Игры с едой. Одушевленные яйца и другие товарищи Ванессы Дуалиб