15/3/12

Εκπλήξεις του πραγματικού καφέ


Α. Καφές ως βοηθός για την απώλεια βάρους

Μαύρος καφές είναι ένα εξαιρετικό μπλοκάρισμα της όρεξης. Αλλά είναι καλύτερα να πιείτε τον καφέ απο 12 έως 17 το απόγευμα, χωρίς να αντικαθιστά ένα φλιτζάνι καφέ το γεύμα ή το δείπνο - αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα του στομάχου.
2. Καφές ως μαχητής κατά της κυτταρίτιδας
Ένας πολύ καλός τρόπος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας - περιτυλίξεις σώματος. Βράζουμε καφέ, το βάζουμε με παχύ στρώση σε προβληματικές περιοχές και τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη για την ενίσχυση, περιμένουμε 15 λεπτά και ξεπλύνουμε. Κάνουμε αυτή τη διαδικασία 2 φορές την εβδομάδα.Ποιός τώρα αγοράζει ακριβές κρέμες απο το φαρμακείο??

3. Καφές ως βοηθός σε σκούρα μαλλιά
Αν σκούρα μαλλιά σας είναι ξεθωριασμένα, πιάστε 0,5 λίτρα βραστού νερού και 3κουταλιές του καφέ. Ετοιμάστε τον καφέ, περιμένετε να κρυώσει λίγο και ξεπλύνετε τα μαλλιά. Τρόπος δοκιμασμένος, που χρησιμοποιούν το καλοκαίρι, όταν η τρίχα έχει ξεθωριάσει έχει γίνει ελαφρύτερη. Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως μετά τη διαδικασία.
4. Καφές για μαύρισμα του σώματος

Κάντε το δέρμα σας λίγο πιο σκούρα με το κατακάθι του καφέ, αν το βάλετε στην επιθυμητή περιοχή για 2-5 λεπτά. Πάει κανείς στο σολιάριουμ?
5. Καφές ως λευκαντικό δοντιών
ΛΚάντε τη λευκαίνση στα δόντια σας με λίγο καφέ και νερό. Διαλύστε τον καφέ σε πολτό για να το χρησιμοποιήσετε ως οδοντόκρεμα.
Αν ενδιαφέρεται κανείς για το δέντρο του καφέ - γράψτε - είναι εύκολο να το φτιάξετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου