31/8/11

Craig Tracy

 
Craig Tracy γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Νέα Υόρκη. Μετά την αποφοίτησή του με άριστα Ινστιτούτο Τεχνών (Art Institute of Fort Lauderdale), ξεκίνησε την εργασία του σε ένα διαφημιστικό πρακτορείο. Αλλά μετά από 6 χρόνια, Craig συνειδητοποίησε ότι οι εμπορικές εργασίες σκοτώνουν το πάθος και την ενέργεια ενός αληθινού καλλιτέχνη. Είχε φύγει, έχοντας εμπλακεί σε τοιχογραφίες, αερογραφίες, το σχεδιασμό t-shirts.

Για πρώτη φορά, κάνοντας δοκιμή να βάψει ενα ανθρώπινο πρόσωπο, Craig συνειδητοποίησε ότι είναι οριστικά και αμετάκλητα ερωτευμένος με την τέχνη του σώματος. Ξεκίνησε τη συλλογή έργων του.

Σήμερα, Craig Tracy - ένας από τους καλύτερους ζωγράφους στον κόσμο που ασχολούνται με τη ζωγραφική του σώματος, ο ιδιοκτήτης της δικής του γκαλερί bodypainting, καθώς είναι και επίτιμο μέλος της Παγκόσμιας επιτροπής Φεστιβάλ Ζωγραφική Σώματος, που διεξάγεται ετησίως στην Αυστρία.
Οι εργασίες του Craig Tracy - δεν είναι μόνο μια όμορφη ζωγραφική στο σώμα. Είναι μια οπτική ψευδαίσθηση, κοιτάζοντας την οποία είναι δύσκολο να βρούμε πού τελειώνει ένα ανθρώπινο σώμα και ξεκινά ένα απίστευτο έργο τέχνης.


 
 

 

 

 



 

 

 

 
 
 
Creative σχέδια και οι στόχοι της ζωής του καλλιτέχνη καθορίζουν τη φιλοσοφία του: «Θα συνεχίσω να διερευνώ και να επεκτείνώ τις δυνατότητες και τα όρια της αντίληψης αυτού του όμορφου, αρχαίου, και συγχρόνως μοντέρνου έργου τέχνης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου